19th Ave New York, NY 95822, USA

Scrisoare catre sotul meu

Dragul meu sot,

 

Am scris un capitol frumos de viata in doi. Familia noastra a inceput cu mine si cu tine. Cu nopti in care ne culcam tarziu, pentru ca fiecare zi era un dar de care voiam sa ne bucuram cat mai mult. Noi chiar am stiut sa ne bucuram unul de celalalt.

A fost o perioada frumoasa cu multe locuri pe care le-am vizitat impreuna, cu cele mai frumoase calatorii in doi, cu cine romantice pe care le pregateam cu randul, cu ore in care doar ne tineam in brate.

Nu va mai fi asa, dragul meu sot. Vom fi parinti si ne vom simti coplesiti de micutul care va creste in fiecare zi si care ne va seca de energie, incat o sa adormim brusc  atunci cand ne vom pune seara capul pe perna.

Ne vom trezi apoi in toiul noptii atunci cand copilul va plange si il vom culca de multe ori intre noi doi. O sa stergem lapte de peste tot, o sa schimbam scutece si o sa ne impiedicam de jucarii. O sa avem mereu galagie la masa.

O sa fim mai tot timpul nervosi, dar o sa radem si atunci cand o sa simtim ca nu mai putem. O sa iesim in oras doar cand bunicii vor sa stea cu copilul, dar poate si atunci o sa fim prea epuizati ca sa o mai facem.

O sa ne certam din ce in ce mai rar. O sa ne fie dor de noi doi si de diminetile in care leneveam pana tarziu.

Dar va fi copilul nostru, cea mai mare dorinta ni s-a indeplinit. Vom avea multe griji, dar si cele mai mari bucurii.

Vom fi parinti, dragul meu sot, impreuna ne-am angajat la acest drum. Vom fi parinti, vom fi 3, dar nu uita, ca orice ar fi, vom fi impreuna si o sa ne avem mereu unul pe celalalt. Vom fi o echipa si in asta, asa cum am fost in toate.

Copilul nostru va primi de la noi cea mai mare avere. Va sti cum trebuie sa fie o familie.  Asa cum rar mai exista in zilele noastre. Va sti ca acasa inseamna cand mami si tati se respecta si se iubesc. Eu sunt linistita pentru ca stiu ca, langa noi, copilul nostru va creste frumos, iar noi vom sti pentru ce ne-am iubit atat de mult inainte de el.

Vom fi parinti, dragul meu sot. 🙂

 

Cu drag,

Sotia ta

Related Posts

Comments (1)

Superb! Va iubesc! 😍

Leave a comment

%d blogeri au apreciat: