19th Ave New York, NY 95822, USA

Jurnal de gravida #14saptamani

Sa ai un copil este un lucru minunat. Sa ai un copil cu barbatul pe care il iubesti este cea mai mare binecuvantare!

Nu ma vedeam mama, desi eram la varsta la care multe femei isi doresc. Imi era teama. De responsabilitati, de lipsa de libertatae, de nastere, de soarta pe care o s-o aiba copilul meu.

Voiam o cariera. Vedeam cum cresc si imi placea. Imi placea sa apar la TV, sa fiu frumoasa, sa fiu slaba, sa fiu admirata, sa ajung acasa si sa-mi fac programul meu. Sa dorm cand vreau, sa mananc cand vreau, sa fac ce ma taie capul. Sa fiu un om independent.

Apoi l-am intalnit pe el. M-am indragostit iremediabil de tot ceea ce este, de toate defectele lui, de tot ce ma enerveaza la el. Am inceput sa-l iubesc si mi-a devenit sot. Dumnezeu a vrut ca si el sa simta la fel. Atunci a fost, de fapt, prima oara cand m-am simtit cu adevarat implinita.

Dumnezeu a vrut sa cunosc adevaratele valori ale vietii si ii multumesc in fiecare zi pentru asta! A considerat ca merit sa traiesc ceea ce conteaza. Sa traiesc emotia de a fii sotie, emotia de a face dragoste si de a avea o familie.

Sotul meu este cel mai consecvent barbat pe care l-am intalnit. Mi-a dat liniste in fiecare zi din viata mea. Este cel mai matur om intr-o relatie si cel mai frumos pe care l-am intalnit vreodata. Sotul meu nu a plecat niciodata de-acasa, nu m-a ranit, nu m-a facut geloasa, nu s-a razbunat nici macar in momentele in care ne certam. Daca se supara pe mine, se intoarce cu spatele si ramane. Ramane langa mine.

El este omul care m-a facut sa-mi doresc sa fiu mama. Ma uit in ochii lui si imi vad copiii. Multi. Cat mai multi. Cati vrea Dumnezeu pentru noi.

Astazi, ii port copilul de 14 saptamani. Am ramas gravida la Ierusalim, acolo unde am mers ca sa ne rugam pentru un copil sanatos. Cand am ramas insarcinata, am simtit ca este un dar de la Dumnezeu. Un dar pentru doi oameni care se iubesc enorm si care se respecta. Un dar pentru o iubire mare. Dumnezeu ajuta oamenii care se iubesc. Eu si sotul meu simtim asta in fiecare zi, in fiecare moment, in tot ceea ce facem.

Sentimentul ca vom fi parinti este de nedescris. Astazi am inteles de ce, pana la sotul meu, nu mi-am dorit sa am un copil. Pentru ca trebuia sa fie al nostru. Copilul nostru.

 

 

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

%d blogeri au apreciat: