19th Ave New York, NY 95822, USA

Frumusetea si operatiile estetice

Presiunea perfectiunii din jurul nostru, din reviste sau de la televizor, ne face sa uitam cat de importanta este frumusetea pe care ne-a oferit-o natura.

 

Vad atat de multe figuri lipsite de expresie, cu trasaturi „perfecte” lasate de cutit, acid hialuronic sau botox, incat, fara gluma, ma ingrozesc. Merg prin locuri aglomerate si caut cu privirea un chip curat, natural. Cu greu il gasesc. Fara sprancene micropigmentate, tatuate, fara gene false si buze umflate sau pometi ridicati nefiresc.

Ma uit la femei cu silicoane si la femei cu sani mici si ma gandesc cat de sexy sunt cele din urma. Ma uit la femei cu riduri de expresie si ma gandesc cat de frumos trece timpul peste ele. Cat de multe spune un chip natural despre o femeie. Cata maturitate, cata capacitate de acceptare a ceea ce este.

Nu judec, am prietene care si-au facut operatii estetice, nici macar nu mi-am dat cu parerea si nici nu mi-au cerut-o. Am facut filmari in n clinici, am primit vouchere peste vouchere si propuneri de bartere pentru a ajunge la chipul perfect. Sa am buzele perfecte, sprancenele perfecte, nasul perfect, sanii perfecti. Adica sa nu mai fiu eu, sa fiu o alta. Am spus NU fara sa stau vreo clipa pe ganduri.

Nu as putea sa ma trezesc cu un alt chip si sa ma mint in fiecare zi cu ceva ce nu-mi apartine.

Natura nu greseste niciodata! Iubeste-ti chipul! Pastreaza-ti chipul! 

 

Cu drag,

Anisa Sandulache

Related Posts

Leave a comment

%d blogeri au apreciat: