19th Ave New York, NY 95822, USA

Frumusețea de dimineață

Cele mai frumoase suntem dimineața. Atunci când ne trezim. Fără make-up, fără mască.

Am apărut în fața voastră de sute de ori, la televizor sau pe facebook, cu un machiaj profi, fără cusur. A sosit momentul să vă arăt când sunt eu, de fapt, cea mai frumoasă.

Sunt frumoasă atunci când mă trezesc dimineața. Atunci când deschid ochii și îmi zâmbește soțul meu. Atunci când am ochii umflați de somn sau de nesomn și mă uit în oglindă.

Mă simt frumoasă când pot să mă spăl pe ochi sau să mă frec la ochi fără să-mi fie teamă că-mi șterg fardul.

Mă simt frumoasă atunci când pot să mă lipesc cu obrazul de soțul meu fără să-mi spună să am grijă să nu-l murdăresc pe haine de pudră și de fond de ten.

 

Asta sunt eu într-o dimineață în care razele soarelui și zâmbetul erau singurul make-up. Așa trebuie să mă știți și voi pentru că asta sunt eu cu adevărat. În fiecare dimineață, când mă trezesc și mă uit în oglindă, îmi amintesc cine sunt. Și zâmbesc.

În timpul liber nu mai port make-up. Doar la petreceri, tv, când este absolut necesar și când evenimentul o impune. Și atunci mă simt extraordinar, dar este o Anisa cu care nu aș putea să mă obișnuiesc, oricât de bine ar arăta. Este o Anisa de ocazie.

Odată cu vârsta și înțelepciunea, femeia ar trebui să aprecieze frumusețea care contează cu adevărat.

Îmi aștept cu drag primele riduri și nu am să le ascund niciodată. Mă rog să îmbătrânesc frumos și să păstrez, printre riduri, o parte din inocența de copil pe care o văd zilnic, dimineața când mă trezesc, când mintea mea e limpede, după ce i-am mulțumit Lui Dumnezeu pentru o nouă zi.

N-am să-mi ascund vârsta cu acid hialuronic, botox, silicoane, creme scumpe și make-up. Ci doar cu gânduri bune, iubire și simplitate. Îmi iubesc corpul și când sunt slabă și când sunt mai grasă. Dar cel mai mult atunci când, singurul efort pe care îl fac ca să mă simt bine cu mine în fiecare zi, este de a avea grija ce mănânc pentru a nu-mi distruge sănătatea și energia.

Nu mi-aș face niciodată dantura perfectă, nu mi-aș îndrepta dinții, pe care mi-i scotea bunica mea cu ața atunci când eram mică. Zâmbetul perfect vine din interior.

Aș vrea ca fiecare femeie să vadă cât este de frumoasă!

Cu toate modificările, înfrumusețările și toate operațiile estetice din lume, tot nu veți putea fi pe placul tuturor sau să corespundeți întocmai criteriilor de frumusețe. Tot ce contează este, de fapt, ca  voi să fiți împăcate cu felul în care arătați atunci când alții nu vă privesc. Fără să vă comparați cu ce este „pe piață”.

Iubește-te mai mult dimineața! Iubește-te pentru ceea ce ești tu atunci când alții nu te privesc!

 

Cu drag,

Anisa Săndulache

 

Related Posts

Leave a comment

%d blogeri au apreciat: